WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A., wielerclub regio Haaltert

Op zoek naar een warme en gastvrije wielerclub in de prachtige omgeving van Haaltert? Ontdek WTC S.O.N.A.! Bij ons vind je een hechte groep fietsliefhebbers, klaar om samen op avontuur te gaan en onvergetelijke momenten te beleven. Onze club telt een dertigtal enthousiaste leden van diverse leeftijden en niveaus. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, bij ons vind je zeker je plekje!

wielerclub-haaltert-3

Gezellige wielerclub in Haaltert

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de gezelligste wielerclub in regio Haaltert die samenhorigheid en respect hoog in het vaandel draagt. Ons motto "samen uit, samen thuis" staat centraal in al onze activiteiten. Als er onderweg iets misgaat of je hebt pech, dan staat de hele groep voor je klaar. Dat groepsgevoel is wat onze club zo bijzonder maakt en dat merk je bij elke rit. We gaan dan ook elk weekend voor een perfecte balans tussen plezier op de fiets en daarbuiten.

Ritopties op maat

Bij WTC S.O.N.A. bieden we verschillende ritopties aan, zo houden we rekening met de verschillende niveaus en wensen van de leden. Onze B-groep is perfect voor fietsers die graag op een rustig tempo genieten van de omgeving. Met ritten van ongeveer 75 km en een gemiddelde snelheid van 27 km/u is dat ideaal voor ontspannen fietsplezier. Voor de fietsers die wat meer uitdaging zoeken, hebben we onze A-groep met ritten van rond de 100 km en een gemiddelde snelheid van 30 km/u.

Leuke evenementen en activiteiten

Naast onze reguliere ritten organiseren we ook leuke evenementen en activiteiten voor onze leden. Denk aan onze jaarlijkse lange rit van 180 km, spannende tweedaagse trips, maar ook gezellige uitstapjes zoals de spaghettirit naar Blankenberge en de mosselrit naar Philippine. Daarnaast komen we regelmatig samen voor sociale bijeenkomsten, we geven bijvoorbeeld elk jaar een ledenfeest en een gezellige nieuwjaarsreceptie.

Rij een ritje mee

Om de wielerclub voor iedereen bereikbaar te houden in regio Haaltert, starten onze ritten stipt om 8u30 bij Café Beek in Mere. Daar verzamelen alle deelnemers voor vertrek. Na afloop keren we ook terug naar het stamcafé om samen na te genieten met een warme chocomelk, verfrissende cola of een sterker drankje. Ben je benieuwd naar de sfeer van onze wielerclub? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een ritje mee te rijden en te ontdekken wat WTC S.O.N.A. te bieden heeft.

WTC S.O.N.A. kijkt ernaar uit om je te verwelkomen. Wil je een proefrit maken of je meteen inschrijven? Dat kan hier! Tot snel.

wielerclub-haaltert-2

 Pijpenbeek 8, 9320 Nieuwerkerken
BTW BE 0863.835.874