WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A., jouw wielerclub in Erpe

Zoek je naar een gezellige wielerclub in het mooie Erpe? Ontdek onze wielerclub WTC S.O.N.A! Met dertig gedreven leden trekken we er samen op uit. Week na week staan we klaar om nieuwe herinneringen te maken. Of je nu jong of oud bent, ervaren of net begint, bij ons is iedereen welkom!

wielerclub-erpe-2

Een sociale wielerclub in Erpe

We groeiden de laatste jaren uit tot de plezantste wielerclub in Erpe. Als club vinden we samenhorigheid en respect voor elkaar het belangrijkste. Als er onderweg iets gebeurt, staan we altijd voor elkaar klaar. Ons motto "samen uit, samen thuis" nemen we dan ook heel letterlijk. Die samenhorigheid is wat onze club zo speciaal maakt en dat voel je bij elke rit. We zijn een grote vriendengroep die geniet van fietsen, maar ook van het plezier ernaast.

Verschillende ritopties

We bieden diverse ritten aan, zodat wielertoeristen van elk niveau kunnen meefietsen. Voor de meer ervaren fietsers hebben we onze A-groep, met uitdagende ritten van ongeveer 100 km en een gemiddelde snelheid van 30 km/u. Onze B-groep is perfect voor wie rustig wil genieten van de mooie omgeving van regio Erpe. Met ritten van zo'n 75 km en een gemiddelde snelheid van 27 km/u is dat ideaal voor ontspannen fietsplezier. Of je nu op zoek bent naar een rustige rit of een stevige uitdaging, bij ons vind je wat je zoekt.

Gezellige activiteiten

Naast onze gebruikelijke ritten organiseren we doorheen het jaar talloze activiteiten en evenementen voor onze leden. Zo gaan we regelmatig op meerdaagse trips en trotseren we onze jaarlijkse uitdaging van 180 km. Er is natuurlijk ook plaats voor wat gezellige ritjes zoals de spaghettirit naar Blankenberge en de mosselrit naar Philippine. Bovendien komen we regelmatig eens samen naast de fiets, elk jaar kan je rekenen op een gezellig ledenfeest en op een smakelijke nieuwjaarsreceptie.

Probeer een ritje

Onze wielerclub is goed bereikbaar voor iedereen afkomstig uit regio Erpe en omstreken. Stipt om 8u30 verzamelt iedereen bij Café Beek in Mere. We keren na onze ritjes ook steeds terug naar het café om samen na te genieten met een frisse cola of een ander (sterker) drankje naar keuze. Ben je nieuwsgierig naar onze club? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een ritje mee te rijden en te ontdekken wat WTC S.O.N.A. Erpe te bieden heeft.

We kijken uit naar je komst. Wil je een proefrit maken of je meteen inschrijven? Dat kan hier! Hopelijk tot snel!

wielerclub-erpe-3

 Pijpenbeek 8, 9320 Nieuwerkerken
BTW BE 0863.835.874