WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A., wielerclub in regio Aalst

Ben je op zoek naar de gezelligste wielerclub in regio Aalst? Bij WTC S.O.N.A. ben je aan het juiste adres. Je krijgt te maken met een kleine, maar compacte fietsclub. We tellen een dertigtal enthousiaste wielerfanaten die samen de weg opgaan voor avontuurlijke ritten en onvergetelijke ervaringen. Of je nu oud of jong bent, ervaren of net begint, bij ons is er plaats voor iedereen. We verwelkomen nieuwe leden met open armen!

wielerclub-aalst-2

Ontdek wielerclub WTC S.O.N.A. in Arrondissement Aalst

Door de jaren heen groeiden we uit tot een volwaardige fietsclub voor alle leeftijden en niveaus. Bij WTC S.O.N.A. geloven we in groepsgevoel en respect voor al onze leden. Ons motto “samen uit, samen thuis” nemen we heel letterlijk. Loopt er iets mis of heb je pech onderweg? Dan lossen we dat op als groep. Onze groepsmentaliteit staat dus centraal en dat voel je bij elke rit.

Ritopties voor iedereen

We bieden diverse ritopties aan. Onze B-ploeg is perfect voor fietsers die genieten van een ontspannen tempo. Met ritten van ongeveer 75 km lang en een gemiddelde snelheid van 27 km/u is dat ideaal voor wie rustig wil genieten van de omgeving. Voor de meer ervaren fietsers hebben we onze A-ploeg, met uitdagende ritten van rond de 100 km lang en een gemiddelde snelheid van 30 km/u. Door de verschillende soorten ritten zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is. Fietsen draait niet alleen om de bestemming, maar vooral om de reis er naartoe.

Leuke evenementen en activiteiten

Naast onze gebruikelijke ritten organiseren we regelmatig leuke evenementen en activiteiten voor onze leden. Denk hierbij aan een spannende 2-daagse uitstap, onze jaarlijkse lange rit van ongeveer 180 km, maar ook aan gezellige ritten zoals de spaghettirit naar Blankenberge en de mosselrit naar Philippine. Daarnaast organiseren we ook sociale bijeenkomsten, zoals ons jaarlijks ledenfeest en de sfeervolle nieuwjaarsreceptie. Bij WTC S.O.N.A. valt er dus altijd wel iets te beleven!

Kom en ervaar het zelf

Elke rit start stipt om 8u30 bij Café Beek in Mere. Daar verzamelen alle deelnemers voor vertrek. Na afloop keren we ook terug naar het stamcafé en genieten we samen na van alle ervaringen en ontspannen we met een warme chocomelk, frisse cola, of iets sterkers. Ben je nieuwsgierig naar de sfeer van onze wielerclub? Je bent welkom om een vrijblijvend ritje mee te rijden en te ontdekken wat we als wielerclub in regio Aalst te bieden hebben.

WTC S.O.N.A. verwelkomt je graag. Wil je graag een testritje maken of je meteen inschrijven? Dat kan hier! Tot snel.

wielerclub-aalst-3

 Pijpenbeek 8, 9320 Nieuwerkerken
BTW BE 0863.835.874