WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A. vzw

Vriendschap Op Twee Wielen

WTC S.O.N.A, gezellige fietsclub in regio Haaltert

WTC S.O.N.A. is de perfecte keuze  wanneer je op zoek bent naar een gezellige fietsclub in de prachtige regio van Haaltert. Wij zijn een hechte groep van ongeveer dertig enthousiaste fietsliefhebbers, klaar om samen op pad te gaan en fantastische ervaringen te delen. Ongeacht wie je bent, bij ons vind je vast en zeker je plaatsje in de club.

fietsclub-haaltert-2

Gezellige fietsclub in Haaltert

Bij WTC S.O.N.A. staan samenhorigheid en respect voor elkaar centraal. Als er onderweg iets gebeurt, kun je altijd rekenen op de steun van de groep. Ons motto "samen uit, samen thuis" betekent meer dan alleen maar woorden; het is het centrale idee dat onze club definieert. Naast sportief fietsen, hechten we ook veel waarde aan het sociale aspect van onze club.

Diverse ritten

Om rekening te houden met de verschillende niveaus en doelen van onze leden, splitsen we de club op in twee groepen. Voor ervaren fietsers hebben we onze A-groep, met uitdagende ritten van ongeveer 100 km en een gemiddelde snelheid van 30 km/u. Onze B-groep is ideaal voor wie rustig wil genieten van de fietsritjes. Daar zijn de ritten rond de 75 km en met een gemiddelde snelheid van 27 km/u. Perfect dus om ontspannen te fietsen. Dus of je nu zoekt naar een rustige rit of liever een stevige uitdaging, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Gezellige bijeenkomsten

Naast onze reguliere ritten organiseren we regelmatig gezellige bijeenkomsten voor onze leden. We trekken vaak op tweedaagse trips of gaan jaarlijks een uitdaging aan van 180 km. Daarnaast is er ook tijd voor ontspannende ritjes zoals de spaghettirit naar Blankenberge en de mosselrit naar Philippine. Bovendien komen we vaak samen voor sociale events, waaronder ons jaarlijks ledenfeest en de gezellige nieuwjaarsreceptie. We streven er altijd naar om momenten te vinden waarop we naast de fiets samen kunnen komen en plezier kunnen maken.

Een vrijblijvende proefrit

Onze fietsclub is makkelijk bereikbaar voor iedereen uit regio Haaltert en omstreken. Om 8u30 verzamelen we bij Café Beek in Mere. Dat is ook de eindstop van elk ritje, we genieten samen nog van een verfrissend drankje. Dat is ook het moment waarop we leuke ervaringen en verhalen delen. Ben je benieuwd naar wat onze fietsclub te bieden heeft? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een ritje met ons mee te rijden en te ontdekken wat WTC S.O.N.A. zo gezellig maakt.

We kijken uit naar je komst. Wil je een proefrit maken of je meteen inschrijven? Dat kan hier! Hopelijk tot snel!

fietsclub-haaltert-3

 Pijpenbeek 8, 9320 Nieuwerkerken
BTW BE 0863.835.874