link

HOE LID WORDEN + INFORMATIE

Lid worden bij WTC SONA vzw voor het seizoen 2019 kost 105 €. Bijkomende leden van het hetzelfde gezin, betalen 75€. In deze prijs is een basis kledijpakket, trui korte mouwen en korte broek,  alsook de verzekering inbegrepen die zowel op zondag, tijdens de clubuitstappen als op trainingstochten van toepassing is. Ook zijn alle inwonende leden van het gezin verzekerd.

Huidige leden welke hun lidmaatschap wensen te verlengen betalen €45, voor iedere bijkomend lid van hetzelfde gezin is dit 15€.

Inschrijving kan eenvoudig door het volgende formulier in te vullen, Inschrijvingsformulier, en te sturen naar wtcsona@telenet.be. Vervolgens het lidgeld te storten op de rekening van onze club (BE24 068-2145263-38) met vermelding van je 'naam en lidmaatschap 2019'.

Wens je het basispakket uit te breiden met extra kledingstukken? Dat kan.
Gelieve je hiervoor te wenden tot onze kledijverantwoordelijke. Zie hieronder de mogelijkheden en prijzen.
Het totaalpakket bestaat uit de volgende kledingstukken:

·       1 trui met lange mouwen en met lange rits (€50)

·       1 trui met korte mouwen en met lange rits (€35)

·       1 windvest zonder mouwen en met lange rits (€45)

·       1 Midseason wintervest lange mouwen en met lange rits (€60)

·       1 koersbroek met bretellen en met professioneel  zeemvel (€55)

·       1 lange koersbroek met bretellen en een professioneel zeemvel (€70)

·       1 paar beenstukken (€20)

·       1 paar armstukken (€15)

Wens je de kledij te bezichtigen, volg dan volgende link: Kledij WTC SONA

Nuttige informatie: Clubreglement en Info verzekering

Voor nog meer informatie kan je terecht bij één der bestuursleden of via mail